How to

______________________________________________________

How to: Friture pomfritter


Har du ikke selv en frituregryde, og gider du ikke bruge på en? Så er der en nem måde at lave lækre sprøde pomfritter på.. Det eneste du skal bruge er Rapsolie(solsikkeolie kan også bruges), en stor gryde og en pose pomfritter(Her anbefaler jeg de tynde af slagsen da de bliver sprødere og mere lækre)











Put olien i bunden af en gryde cirka 10 cm(selvom det ikke ser ud af meget skal de nok dække alle pomfritterne), og lad det varme op til en høj temperatur, du kan tjekke om olien er klar ved at putte en pomfrit i og hvis det "syder" er olien klar og du kan putte resten af pomfritterne i.
Rør rundt i det en gang i mellem med en hulske(gerne i plast), så kan du mærke hvornår pomfritterne er sprøde. Pomfritterne er som regel klar når de er blevet en smule brunere i farven og du kan mærke med skeen at de er sprøde. Når de er helt klar, tager du dem op af gryden med hulskeen og ligger dem på et par stykker køkkenrulle(gerne med avispapir eller bagepapir under, så undgår du bordet bliver fedtet), og strøer dem med salt som du tager dem op. Lad pomfritterne ligge og hvile i 5 minutters tid.

Og voila lækre sprøde friture pomfritter lige til at spise! 
Bon appetit :-)

_____________________________________________________________________________


How to: Skøn bulgursalat




Okay, bliver lige nødt til at dele ”opskriften” på denne super lækre bulgursalat med jer! Den er yderst velegnet som tilbehør til kød i stedet for kartofler og ris, og er også super lækker med lidt brød til!

200g bulgur/groft bulgur
1 rød peberfrugt
1 halv agurk
2 forårsløg
Fetaost
Lidt persille (Frisk eller tørret)
1-2 tomater
Citronsaft

Bulgurene koges som anvist på posen, grøntsagerne og fetaen skæres i små fine stykker, alt dette blandes. Og til sidst hældes der lidt citronsaft og en håndfuld persille over. MUMS!








_________________________________________________________________________________

Ingen kommentarer:

Send en kommentar